RECEPT // CHOCOLADECRUNCH BROWNIE

Vakantie betekent eindeloze dagen waarop je dingen kunt doen waar je anders geen tijd voor hebt. Zoals taarten bakken of cupcakes of brownies. Zolang er maar chocola in zit! Laat ik nou vakantie hebben én zin in chocola. Vandaag deel ik daarom een recept voor chocoladecrunch brownies met jullie. 

 

Wat heb je nodig? 
- chocolade || 150 gram 

- eieren || 3 

- bakmeel || 200 gram 

- kristalsuiker || 200 gram 

- boter || 250 gram

- cacaopoeder || 50 gram 

 

Hoe maak je het? 

Om te beginnen pak je de boter en de suiker en mix je deze tot een glad geheel. Hierna klop je de eieren los en doe je dit er daarna ook bij. Vervolgens doe je het bakmeel en de cacaopoeder erbij en mix je het geheel ongeveer 5 minuutjes zodat het lekker luchtig wordt. Ondertussen hak je de chocola in kleine stukjes en dit roer je er op het einde doorheen. Hierna vet je de bakvorm in en het beslag kan je er vervolgens indoen. Oven voorverwarmen op 200 graden en daarna moet de brownie ongeveer 20 minuutjes in de oven. Hierna even laten afkoelen en je kunt beginnen met genieten! 

 

Het fijne aan dit alles: je baksel kan bijna nooit (tenzij je 'm laat verbranden) tegenvallen, omdat er alleen maar lekkere ingrediënten inzitten! Een bezoekje aan de sportschool is hierna wel vereist.. 

 

Liefs,

Sanne

 

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0