MY FAVORITES // SHOPSPOTS

Vandaag deel ik mijn favoriete winkels met jullie. Dit zijn er natuurlijk veel te veel en dus heb ik de leukste voor jullie op een rijtje gezet! Als ik een van deze winkels inloop, is de kans groot dat ik niet met lege handen naar buiten ga. De kleding, accesoires en hebbedingetjes zijn namelijk zo likeable dat je alles wel zou willen meenemen. Dus lees snel verder!

 

ALWAYS JULY

Dit toffe boetiekje ligt in het Brabantse Bergeijk en je shopt hier leuke outfitjes voor hele fijne prijsjes. 

MOOD CONCEPTSTORE

Deze conceptstore vind je in Nijmegen en ze hebben er helaas alleen maar leuke dingen! 

GESPONNEN SUIKER

Die naam alleen is toch al cool? Laat staan de kleding die ze er verkopen. Alleen maar liefde, dus snel maar weer naar Amsterdam.

2BALOU

Mijn lievelingswinkel uit Eindhoven, met de mooiste printjes en stofjes. Niet meer naar de Zara, maar rechtstreeks naar 2Balou!

MODEMUSTHAVES.COM

Geen tijd om te shoppen of niks leuks kunnen vinden?  Dan is er nog altijd onze fijne vriendin, Modemusthaves.com!

 

Gelukkig ga ik zaterdag weer lekker winkelen in Amsterdam. Gesponnen Suiker wordt zeker even bezocht! Hebben jullie nog leuke andere shopadresjes voor mij? 

 

Liefs, 

Sanne

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Anne-Simone (donderdag, 07 juli 2016 23:14)

    Ik was vorige week in Amsterdam bij Gesponnen Suiker. Wat een heerlijke winkel is dat! Veel plezier komend weekend en deel je je aankopen ook op je blog? ;-)

  • #2

    Eva (vrijdag, 08 juli 2016 23:41)

    Ik was laatst in Urban Outfitters in Amsterdam. Deze keer zag ik er hele leuke kleding en ze hebben ook woonaccessoires! Misschien nog niet bekend bij je en leuk om binnen te gaan? :)