MY WEEK IN PICTURES // WEEK 27

Deze week was de tas die ik maakte voor Matia klaar en kon ik 'm eindelijk opsturen. Ik vind 'm zelf echt supergaaf geworden, wat vinden jullie?

Dinsdag ging ik met mijn vriendinnen uit Valkenswaard sushi eten bij Lounge 8. De laatste keer dat we hier waren, hebben we sushi in onze tas moeten stoppen, omdat we zoveel besteld hadden dat we het niet meer opkonden en geen zin hadden om extra te betalen. Vandaag was dus de afspraak: alles, maar dan ook alles, opeten. En dat hebben we zeker gedaan!

Daarna nog gezellig onze gesprekken voortgezet op het terras. 

Woensdag maakte ik de courgettebootjes uit het Powerfoodboek van Rens Kroes. Ik kan nog altijd chefkok worden!

Donderdag kreeg de liefste hond van de wereld een douche, maar dat vond ze niet zo fijn. 

Dit zag ik dus op Pinterest voorbijkomen en het zag er zo leuk uit dat ik het eens zelf moest proberen. Het is supermakkelijk: de avocadopit haal je eruit, je maakt het holletje iets dieper en je tikt een eitje leeg in het holletje. Hierna even 15 minuutjes in de oven en je krijgt dit mooie plaatje!

Zaterdag ging ik naar Amsterdam. Lekker de hele dag winkelen met mama!

We gingen lunchen bij Wolvenstraat 23, een supertof cafeetje in de Negenstraatjes, kijk alleen dat schaaltje al!! Mama nam een Thaise noedelsoep en ik ging voor de kipsandwich met avocado. 

Natuurlijk even langs bij Gesponnen Suiker. Ik heb hier werkelijk de halve collectie gepast, omdat ik alles wilde hebben!

Met volle tassen en lege portemonnee weer terug naar Brabant. Gelijk mijn nieuwe oorbellen ingedaan, gaaf toch?

Commentaar schrijven

Commentaren: 0